Huffington Post hallitsee kohderyhmät – hallitsetko sinä?


Huffington Post

The Huffington Post  on amerikkalainen uutissivusto ja blogiyhteisö, juttutarjonta ulottuu politiikasta ja mediasta aina bisnekseen, muotiin ja ympäristönsuojeluun. Jo yli kymmenen vuotta toiminut sivusto on toiminut esikuvana monille digitaalisille julkaisuille.

Eri maihin kohdennettujen versioiden lisäksi Yhdysvalloissa oman alueellisen versionsa ovat saaneet Chicago, DC, Denver, Detroit, Hawaii, Los Angeles, Miami, New York ja San Francisco (katso linkit).

voices.pngHuffington Post pyrkii myös palvelemaan eri kohderyhmiä entistä tehokkaammin. Oman osastonsa ovat saaneet niin naiset, mustat, latinot, homoseksuaalit, teinit, opiskelijat kuin eri uskonnotkin.

Huffington Postin vakavan journalismin ja viihteellisen sisällön osuus on vaihdellut vuosien varrella, mutta sillä on aina ollut nimekkäistä kolumnisteja Barrack Obamasta lähtien. Mainokset sivustolla pyörivät melko suruttomasti muun sisällön mukana. Osan ”promotoiduista linkeistä” ilmoitetaan tarjoavan myös kaupallista sisältöä.

Huffington Post on kokeillut ennakkoluulottomasti myös journalismin pelillistämisen mahdollisuuksia.  Se on tehnyt yhteistyötä muun muassa Game the News – peliyrityksen kanssa, mutta pysyväksi ilmiöksi Huffington Postinkaan peleistä ei ole ollut. Nykyisellään se vaikuttaa satsaavan vahvasti suoriin videolähetyksiin.

Se on nykyisellään menettänyt asemiaan monille uusille tulokkaille, mutta pyrkii pitämään kiinni myös journalistisista tavoitteista.

piirustus.png

Otsikoita Arts & Culture –osastolta 21.2. 2016

What I Learned From Taking Off My Clothes In Public

Mikä tehoaa? Henkilökohtaisen nöyryytyksen mahdollisuus. Juttu on kuitenkin pitkä, analyyttinen ja kertoo muustakin kuin henkilökohtaisesta alastonkokemuksesta.

How One Author Used Twitter To Write A Thrilling Choose Your Own Adventure Story

Mikä tehoaa? Suurten taiteilijahenkilökuvien sijaan ihmiset haluavat lukea nykyään taviksista. Tässä twitter-yhteisö on mukana kirjaprosessissa, mikä kuulostaa kiinnostavalta ja tekee aiheesta lähestyttävän.

’The Bachelor’ Is Letting Its Race Issues Show, But That’s Not Enough

Mikä tehoaa? Suositun tv-ohjelman yhdistäminen rotukysymyksiin on varma puheenaihe eikä siinäkään vielä kaikki.

klassinen.pngHypnotic Classical Music Mashup Will Take You To Your Happy Place

Mikä tehoaa? Mahdollisuus oman elämän parantamiseen. Houkuttelee jakamaan. Tämäkin otsikko kannattaa lukea sana kerrallaan ja miettiä, miten harkittuja jokainen niistä on.

A Young Artist Wants To Give South Asian Women The Spotlight They Deserve

Mikä tehoaa? Pääsääntöisesti lukijat haluavat osallistua hyvän tekemiseen ja kertoa siitä muillekin.

Yes, That’s A Real Model Posing Underwater With Sharks

Mikä tehoaa? Kuvallisuus, vaara, mahdollinen alastomuus.

Write An Eerie Tale With The Edgar Allan Poe Short Story Generator

Mikä tehoaa? Mitä uutta voi saada aikaan Poesta, kun kaikki muutkin hänestä vuosipäivänä kertovat? No, ainakin interaktiivisen Poe-koneen.

Yhteisöjen rakentaminen lähtee aina pienestä, johonkin asiaan intohimoisesti suhtautuvasta tai esimerkiksi samalla alueella asuvien ihmisten ryhmästä. Heistä alkaa kasvu kohti suurta yhteisöä.

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s